Punonjësit të policisë, i bëjnë surprizë gjatë dasmës së djalit

Punonjësit të policisë, i bëjnë surprizë gjatë dasmës së djalit

488
0

Sokol Qokaj, punonjësi i policisë së shtetit është suprizuar gjatë dasmës së djalit të tij. Prej 35 vjetësh në shërbim në Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë, ai është vlerësuar për gjithë kontributin e dhënë ndaj gjithë kësaj periudhe, pikërisht në ceremoninë e martesës së djalit. Dasma është ndërprerë për pak minuta, për t’i dhënë çerftifikatën për shërbime të dalluara, me motivacionin “Për aftësitë dhe përkushtimin e treguar në përmbushjen e detyrave gjatë viteve të punës në shërbim të Policisë së Shtetit”.

https://www.facebook.com/1502420603377639/videos/415749606036532/?t=0