Punimet për Rrugën e Lumit, qytetarët e Vlorës batuta me Ramën: Uroj...

Punimet për Rrugën e Lumit, qytetarët e Vlorës batuta me Ramën: Uroj të qëndrosh më shumë në këtë detyrë

350
0

Kryeministri Rama inspektoi punimet në njërin prej akseve të Rrugës së Lumit në Vlorë. Kreu i qeverisë u takua me banorë të zonës, me të cilët shkëmbeu dhe batuta. Njëri prej tyre iu drejtua duke i thënë: ‘’Uroj të qëndrosh më shumë në këtë detyrë. Pse nuk na vjen të na vizitosh më shpesh?!’’. Rruga e Lumit të Vlorës është një premtim i hershëm i kësaj qeverie dhe punimet po shkojnë në rrugë të mbarë.