Publikohet foto gjysmënudo e Libertës në mes të detit (Foto)

Publikohet foto gjysmënudo e Libertës në mes të detit (Foto)

350
0

Ka kohë që ajo ka nisur pushimet verore.

Moderatorja e njohur Liberta Spahiu, duket se po knaqet në pushimet e saj, ajo shpesh po publikon fotografi nga deti dhe vendet që po viziton.

Në fotografinë e fundit Liberta shihet në një anije dhe duket që është tople

l_1472042523-3101860