PSE U SURPRIZUA KAQ SHUMË KEJSI TOLA?!

PSE U SURPRIZUA KAQ SHUMË KEJSI TOLA?!

413
0

Për artistet e vertetë suprize janë edhe statuset e bukura të fansave kundrejt tyre. Ky vlerësim i është bërë Kejsi Tolës . Një fans ka në listën e 3 dëshirave, takimin me këngëtaren.

Ky vlerësim e ka suprizuar tej mase punën e Kejsit si këngetare. Le të shpresojmë, që Kejsi do t’ia  plotësojë dëshirën fanses dhe kështu ta bëjë atë të lumtur.