Pse ëndërroni sikur tradhtoni partnerin edhe pse s’e mendoni diçka të tillë?

Pse ëndërroni sikur tradhtoni partnerin edhe pse s’e mendoni diçka të tillë?

331
0

Rreth 60% e grave kanë parë ëndërr sikur e kanë tradhtuar partnerin sipas një studimi të ri prej 1000 personash i nje  kompnaie shtretërish. Megjiathatë, mos u shqetësoni: Të ëndërroni sikur po e tradhtoni partnerin tuaj me një ish, nuk do të thotë që ju dëshironi ta tradhtoni partnerin, sipas psikologes së marrëdhënieve Karin Anderson Abrell. Këto ëndrra kanë të bëjnë më shumë me ciklin e trurit dhe eksperiencat përgjatë ditës, shpjegon ajo.Të ëndërrosh për një ish-partner mund të ketë të bëjë me një situatë të përditshmërisë si për shembull një postim në Instagram, apo të pirit diçka tek një bar që frekuentonit së bashku.