Pse e tërhoqi Trump ambasadoren e nominuar në Shqipëri

Pse e tërhoqi Trump ambasadoren e nominuar në Shqipëri

532
0

“Një zyrtare e Departamentit të Shtetit e cila ishte në pritje të konfirmimit për t’u bërë ambasadore e SHBA në Shqipëri komunikoi me ish-spiunin britanik Christopher Steele dhe i dha informacione një zyrtari të lartë të Departamentit të Drejtësisë pas dhe para zgjedhjeve presidenciale të 2016-ës.

Emërimi i zëvendës-ndihmës sekretares së Departamentit të Shtetit, Kathleen Ann Kavalec për ambasadore në Shqipëri u tërhoq së fundmi nga Presidenti Trump, sipas një zyrtari të Shtëpisë së Bardhë të Lartë, e cila foli për SaraACarter.com”.

 

Kështu shkruan gazetarja amerikane e Fox News, Sara Carter. E me sa duket komunikimi me ish-spiunin britanik Christopher Steele, që hartoi dosje false per Trump ka qenë dhe arsyeja e vendimit të Presidentit amerikan.