Protestuesit e opozitës qëllojnë me domate, bojë, qumësht dhe lakër kryeministrinë (Foto)

Protestuesit e opozitës qëllojnë me domate, bojë, qumësht dhe lakër kryeministrinë (Foto)

403
0

Protestuesit e opozitës kanë nisur që të qëllojnë kryeministrinë me domate. Këta mbështetës të PD me domate në duar kanë goditur godinën e kryeministrisë, ku nuk mungon boja, kapsollat dhe tymueset. Përveç domateve, ata kanë qëlluar edhe me lulelakër. Disa fermerë kanë derdhur bidona me qumësht në shenjë proteste për rritjene  TVSH.