“Propaganda dështoi”, studentët mbyllin protestën te ministria

“Propaganda dështoi”, studentët mbyllin protestën te ministria

428
0

Pas një ore protestë përpara godinës te ministria e Arsimit ku nuk munguan as incidentet e vogla me thyerje xhamash, studentët janë zhvendosur në këto momente drejt Fakultetit të Shkencave të Natyrës duke mbyllur për sot tubimin e tyre.

 

Ata kanë marshuar fillimisht  nga qendra drejt ministrisë me thirrjet e “E duam Shqipërinë si e gjithë Europa” duke mos kursyer akuzat ndaj qeverisë, e cila sipas tyre, nuk ka përmbushur premtimet për studentët mbi “Paktin për Universitetin”.  Gjatë qëndrimit  për 60 minuta para godinës së ministrisë  ata dogjën letra dhe hodhën tymuese duke kërkuar  më shumë të drejta për studentët.