Pronari nxjerr apartamentin e shkatërruar në shitje: Nga 65 mijë euro e...

Pronari nxjerr apartamentin e shkatërruar në shitje: Nga 65 mijë euro e merr 55, se i kanë rënë ca tulla!

370
0

Tërmeti i 26 nëntorit ka shkaktuar dëme të mëdha, jo vetëm duke marrë 51 jetë njerëzish, por edhe duke shkatërruar mijëra banesa.

Edhe pse kjo situatë, një pronar ka nxjerrë apartamentin e tij në shitje, në një pallat i cili është shpallur i pabanueshëm dhe ku banorët janë evakuuar.

 

Apartamentin e kishte blerë 65 mijë euro, por e shiste 55 mijë eurome arsyetimin se kanë rënë vetëm ca tulla