Prifti lë pa fjalë besimtarët, largohet nga mesha e Krishtlindjes me ‘scooter’

Prifti lë pa fjalë besimtarët, largohet nga mesha e Krishtlindjes me ‘scooter’

433
0

Peter O’Connor, një prift katolik i habiti të gjithë besimtarët që ishin mbledhur për të kremtuar meshën e Krishtlindjes, në një kishë në Irlandë. Pasi përfundoi meshën, ai u largua me një ‘scooter’, duke lënë të pranishmit ‘gojëhapur’. Të gjithë filmuan këtë lëvizje të tij, dhe videoja bëri xhiron e rrjetit kudo në botë. Por veprimi i priftit, mesa duket ishte i qëllmsëm dhe kërkonte të surprizonte fëmijët.  Kjo është dhurata e Babagjyshit të Vitit të Ri për mua, dhe tani sapo e testova. Gjithçka është në rregull. Krishtlindje të gëzura’, tha O’Connor.