Plas në Sarandë: Puthje të zjarrta lezbike ditën e parë të shkollës...

Plas në Sarandë: Puthje të zjarrta lezbike ditën e parë të shkollës (FOTO)

542
0

14348635-1275456442485546-930348535-n-copy-2_1473800147-1360752

Sot ishte dita e parë e shkollës në Shqipëri për ciklin para universitar.

Shumë fëmijë dhe të rinj u drejtuan drejt bankave të shkollës për të filluar një proces të gjatë e të lodhshëm.

Por ndërkohë në një shkollë në Konispol të Sarandës, të quajtur ‘Bido Sejko” dy vajza kanë menduar ta “festojne” pak më ndryshe. Ato kanë shkëmbyer puthje të zjarrta midis tyre duke dhënë një spektakël të vërtetë.