Plagosi në Kuvend Azem Hajdarin, Gafur Mazreku SHPALLET “Qytetar nderi” në Has...

Plagosi në Kuvend Azem Hajdarin, Gafur Mazreku SHPALLET “Qytetar nderi” në Has (Si u votua)

1264
0

Këshilli Bashkiak i Hasit shpall “Qytetar nderi”, Gafur Mazrekun, ish deputetin që qëlloi me plumba Azem Hajdarin në Kuvend. Mësohet se vendimi është miratuar me 13 vota pro dhe1 apstenim, ndërsa të djathtët nuk morën pjesë në votim. Deputetit të djerë iu dha ky çmin me motivacion  si “Persnalitet me kontribut në pushtetin vendor”.  Më poshtë projekt-vendimi: