Piu raki për herë të parë, amerikani mendoi se ishte helm. Padit...

Piu raki për herë të parë, amerikani mendoi se ishte helm. Padit restorantin

557
0

Një person nga provinca Rockland pretendon se atij gabimisht i ishte shërbyer një pije me përqindje të lartë të alkoolit, në një restorant të Bronxit.

 

Murray Bauer, u ul me gruan e tij në restorantin The Pine, kur ai mori një shishe qelqi, që kishte një lëng që ishte i pastër e dukej si ujë, ndërsa thoshte se shishja duke që nuk i përkiste ujit, raporton New York post.

 

Por në vend se ta shijojë gotën me ujë, Bauer pretendon se “ai përjetoi ankth” duke e ndjerë se diçka i digjej nga brenda dhe filloi ta kapte paniku. Aty e kuptoi që nuk i ishte shërbyer ujë por një lloj pije tjetër, që sipas tij ishte pije helmuese.

 

Ai vrapoi për në banjë të restorantit, dhe doli kur u ndje pak më mirë, deklaroi ai në Gjykatën Supreme të Bronxit.

 

Kur ai u kthye në tavolinë, stafi i tha se ai ka pirë Raki, e që mund të përmbajë më shumë se 90% alkool.

 

Bauer e ka paditur restorantin, duke thënë se i ka shkaktuar dëme në shëndet. Restoranti nuk pranoi të përgjigjet.