Piloti kap në kamera momentin tmerrues kur avioni përplaset në tokë

Piloti kap në kamera momentin tmerrues kur avioni përplaset në tokë

420
0

Ishte duke I dalë tym nga motorri, xhami I mbushur plot me vaj, por kjo nuk e ka ndaluar pilotin që ta ulte avionin në një fushë të shkretuar. Piloti, një Ish marins I dalë në pension, po fluturonte nga Virginia për në Birmingham, Alabama, me djalin e tij dhe gruan e tij. Pas 3 orësh fluturim, ai dëgjoi një zhurmë nga motorri dhe vaji iu përplas në xham. Ai filloi te humbiste lartësi e fuqi.