Piktura në “vaj” e Tefta Tashko Koços fiton çmimin e parë në...

Piktura në “vaj” e Tefta Tashko Koços fiton çmimin e parë në Angli!

968
0

Piktura në vaj e divës shqiptare Tefta Tashko Koço, e titulluar ‘Perla’, pikturuar nga piktorja Suela Pulaha Brown kor suksesin e parë! Broën morri pjesë me këtë pikturë në Ekspozitën e Festivalit të Artit 2019, të zhvilluar përgjatë muajit Shkurt në Galerinë e Arteve të qytetit Nuneaton, Angli, ku dhe u vleresua me Çmimin e 1-rë në kategorinë e portretit, si dhe me trofeun David Wilson. Piktura u përzgjodh nga rreth 700 piktura që morën pjesë në konkurim. Piktura e Divës Shqiptare, tërhoqi vëmendje të veçantë të kritikës si dhe publikut artdashës në Angli.