Petrit Vasili: Mësim i madh nga Italia, për ata që guxojnë të...

Petrit Vasili: Mësim i madh nga Italia, për ata që guxojnë të pengojnë zgjedhjet dhe vullnetin e popullit!!!

368
0

/Petrit  Vasili

Mesim i madh nga Italia, per ata qe guxojne te pengojne zgjedhjet dhe vullnetin e popullit!!!

Votime te jashtezakonshme ne Itali.

Regjioni Umbria pas shume e shume vitesh permbysje historike.

Mateo Salvini,Giorgia Meloni dhe Silvio Berluskoni shemben tabute politike.

Fitojne me rreth 60% ne nje regjion te drejtuar per dekada nga e majta.

Shuplake e tmerrshme per ata duan te pengojne zgjedhjet e parakohshme dhe nuk lejojne popullin te shprehet.

Shuplake per qeverite fiktive te lindura jashte vullnerit te popullit