Peshkaqeni i rrallë bie në rrjetën e peshkatarëve të Vlorës

Peshkaqeni i rrallë bie në rrjetën e peshkatarëve të Vlorës

455
0

Gjatë ditës së sotme një peshkaqen ka rënë në rrjetat e peshkatarëve në afërsi të zonës së Rradhimës në Vlorë.

Peshkaqeni i kapur është 1.5 metra i gjatë. Ky lloj peshkaqeni është shumë i rrallë për ujërat shqiptarë.

Sipas peshkatarëve që kanë kapur këtë peshkaqen, shfaqja e tyre në afërsi të Gjirit të Vlorës, vjen dhe për shkak të ngrohjes.

Ndërkohë, ekspozimi i tij në tavolinën e një lokali pranë plazhit, ka tërhequr mjaft turistë kureshtarë