Pesë rregulla si të hamë bananen (VIDEO)

Pesë rregulla si të hamë bananen (VIDEO)

520
0

b-5_1471701421-6391002

Të gjithë e dimë se është shumë me rëndësi të hamë banane. Pemët janë të shkëlqyeshme për të gjithë ata që e duan trupin e vet dhe dëshirojnë të ushqehen me artikuj të shëndetshëm, por jo vetëm me ushqim të shpejtë apo me ushqim nga furrat e bukës.

Vetëm se një gjë duhet ta dimë. Për ne është krejtësisht njësoj se si meshkujt hani bananet. Mirëpo, vajzat… vajzat kur hanë banane, ekzistojnë disa rregulla.

Është mirë që të dashurën tuaj ta mësoni, madje edhe ta xhironi një video dhe t’ia dërgoni.

https://www.youtube.com/watch?v=bSJcqIIhZAs