Përvjetori i shenjtërimit të Nënë Terezës, Gent Cakaj bën gafën e...

Përvjetori i shenjtërimit të Nënë Terezës, Gent Cakaj bën gafën e madhe

352
0

Në rrjetet sociale kanë vërshuar sot fotografi dhe shprehje të shenjtores së madhe shqiptare, Nënë Terezës.

Duket se të njëjtën mënyrë përkujtimi në tre vjetorin e shenjtërimit kanë ndjekur edhe politikanët. Por ministri i Jashtëm shqiptar, Gent Cakaj duket se është ngatërruar me kohën që ka kaluar.

“Sot është pesëvjetori i shenjtërimit të Nënës që vazhdon të sjellë bekim të pakursyer nga atje lart, përkujdesje të përditshme, mirësi të pakufishme e frymëzim të solidaritetit të pamatshëm për gjithsecilin prej nesh këtu poshtë! #motherteresa”, shkruan Cakaj në rrjetet sociale.

Por në fakt kanë kaluar vetëm 3 vite kur në një ceremoni madhështore në vitin 2016 Nënë Tereza u shpall shenjtore nga Kisha e Shenjtë në Vatikan.