Përtojnë të ngrenë edhe gotën e ujit, ja cila shenjë e horoskopit...

Përtojnë të ngrenë edhe gotën e ujit, ja cila shenjë e horoskopit njihet nga të gjithë si ”kokrra e dembeles”

612
0

 

Mund të jeni mjaft të talentuar, krijues dhe me një dëshirë (e theksojmë vetëm dëshirëëë) të madhe për të ndryshuar botën), por kur vjen puna për t’i vendosur pikat mbi i dhe për të marrë hapin të parët, zhdukeni sikur të mos kishit ekzistuar kurrë. Edhe pse artikulli i sotëm nuk do t’u pëlqejë disa personave dhe me siguri komentet do të vërshojnë lumë, nuk kemi ç’të bëjmë, të lindurit në këtë shenjë janë dembelë edhe pikë.

Luani

Ndonëse Luani është një nga shenjat “ që do të ndryshojë botën”, duhet të kuptojë që ndryshimi duhet të fillojë para së gjithash nga vetja.Nga e thëna në të bërë ngrihet një mal i tërë, ndaj Luanë të dashur fiksojini mirë këto që do ju themi. Jeni kreativë, të talentuar, shumë të zotët për të hartuar strategji sesi duhet të funksionojnë gjërat në ambientin ku punoni, por kur bëhet fjalë për të ndërmarrë hapin e parë nuk gjendeni gjëkund. Dhe e dini përse? Sepse jeni dembelë të lindur. Nuk u habitët që e patë këtë shenjë në këtë listë, do të thotë që shumë punë që mund t’i keni dhënë një Lluani janë shtyrë për minutën e fundit, ose mund të jenë anuluar fare.