Përplasje në studio, studiuesi i drejtohet Ngjelës: Je me origjinë greke (VIDEO)

Përplasje në studio, studiuesi i drejtohet Ngjelës: Je me origjinë greke (VIDEO)

437
0

 

Studiuesi Panajot Barka i ftuar në “360 Gradë” është përplasur me avokatin e njohur Spartak Ngjela. Gjatë fjalës së tij sudiuesi i është drejtuar Ngjelës duke i thënë se ai është me origjinë greke, dhe sipas tij ai kishte dokumenta që fisi i tij rrënjë pas rrënje ishte në Greqi dhe ishin grekë. Ndërsa ka ardhur dhe kundërpërgjigja e avokatit i cili i është shprehur se nuk i pranon “këto gjëra”, duke i thënë Barkës se ai flet si budalla.