Përfundon pas 2 orësh mbledhja e grupit parlamentar të PS, çfarë u...

Përfundon pas 2 orësh mbledhja e grupit parlamentar të PS, çfarë u vendos

386
0

Ka përfunduar mbledhja e kryeministrit Edi Rama me grupin parlamentar të Partisë Socialiste.

Në mbledhjen që zgjati dy orë, u diskutua për axhendën parlamentare. Mediat raportuan

se në mbledhje kanë folur edhe emra të rëndësishëm të Partisë Socialiste.Kreu i grupit të PS, Balla tregoi se çfarë do të ndodhë me rendin e  ditës dhe kërkoi që të mos ketë debat për Reformën Zgjedhore në seancën e së enjtes.

Në orën 11:00 pritet të ketë dhe një mbledhje të qeverisë për zyrtarizimin e zv/ministrave.