Për 2020-ën, Marsi merr në dorë situatën tek Peshqit dhe ja ç’premton

Për 2020-ën, Marsi merr në dorë situatën tek Peshqit dhe ja ç’premton

457
0

Kuadratura e Jupiterit mbaroi për ju Peshq të dashur dhe la pas një 2019-ë të jetuar me vrap. Horoskopi juaj për vitin 2019 fillon nga këtu, pas një viti plot me angazhime dhe gjëra për të bërë, me energji gjithmonë ‘on top’. Tani që vrapi mbaroi, çfarë ju pret?

 

Tani për Peshqit fillon momenti për t’u shpërblyer, momentin në të cilin duhet të kërkojnë çmimin e duur, kompensimin e tyre për lodhjen që kanë kaluar, për përpjekjet që kanë bërë. Dhe do të ndodhë të dashur Peshq sepse Jupiteri do t’ju shtyjë të kërkoni, por edhe të zbuloni raporte e situata të reja, për të mos qëndruar shumë të lidhur me gjërat e zakonshme të cilat nuk kanë shumë për të thënë.

 

Pra do të jeni konkretë, vendimtarë, kënaqësitë materiale nuk do t’ju mungojnë, madje do t’ju bjënë të ndiheni mirë. Marsi, nga mesi i majit e tutje, do t’ju bëjë të guximshëm, luftëtarë të vërtetë që kërkojnë sfida dhe mundësi për të treguar sa vlejnë.

 

 

Vetëm kini kujdes nga Neptuni i cili në gjysmën e dytë të qershorit, me pozicionin e tij retrogradë do t’ju bëjë të ndjeshëm ndaj iluzioneve, mendimeve. Shijoni inteligjencën dhe mbarëvajtjen e mirë të gjërave nga shkurti në prill (më pas edhe në qershor, korrik, tetor dhe nëntor) me një Mërkur vërtet të mrekullueshëm që do t’u sjellë shumë kënaqësi Peshqve gjatë vitit 2020.

 

Marsi do t’ju bëjë luftëtarë të vërtetë sepse për Peshqit është koha të fitojnë para për angazhimin e treguar.

 

Në të njëjtën mënyrë Mërkuri në këto periudha do të ndihmojë dashurinë tuaj, do t’ju bëjë të shkathët dhe me fat për sa i përket ndjenjave (por në fund të fundit edhe qëndrimi i gjatë i Jupiterit ju bën më seksi dhe joshës se zakonisht).

 

Sidoqoftë, Peshqit do të duan të eksplorojnë situata të reja, të gjejnë miq aventurierë edhe në vende të largëta, në botë të ndryshme, duke jetuar romantizmin e tyre të guximshëm. Marsi do t’ju bëjë të fortë dhe pasionantë, kurse nga mesi i majit e deri në fund të qershorit, duhet të shtyni takimet tuaja me gjërat e ëmbla për shkak se në pranverë, Venusi sjell pak dembelizëm dhe mungesë entuziazmi.