Paralajmërimi i Braçes: Zyrtarët që shohin muret e nuk u përgjigjen njerëzve...

Paralajmërimi i Braçes: Zyrtarët që shohin muret e nuk u përgjigjen njerëzve do të ikin

354
0

Zëvendëskryeministri Erjon Braçe tha se mbi 22 mijë qytetarë kanë marrë zgjidhje për problemet e tyre në platformën e bashkëqeverisjes.

Gjatë fjalës së tij në Kongresin e PS, numri 2 i qeversië, u shpreh se kush zyrtar nuk i përgjigjet problemeve të qytetarëve do të largohet.

“Mbi 22 mijë qytetarë kanë marrë zgjidhje përmes platformës së bashkëqeverisjes. Qytetarët janë fuqia jonë e reagimit. Shqiptarët e zakonshëm shtetin e paguajnë për këto shërbime.

Shqiptarët ndjejnë shtetin tek shërbimet që marrin. Duhet të shërbejmë më shumë dhe të modernizohemi. Kush nuk u përgjigjet njerëzve do të ikin. Kush hap zyrën dhe rri e sheh muret siç vetë i kam parë ikën dhe do të ikin. Fuqia jonë e reagimit janë njerëzit e zakonshëm” – tha Braçe.