Pamje të frikshme/Anija shqiptare sfidon valët e larta të detit mes stuhisë...

Pamje të frikshme/Anija shqiptare sfidon valët e larta të detit mes stuhisë në oqeanin Atlantik

531
0

Të udhëtosh në mot të keq është një rrezik i madh, sepse nuk i dihet asnjëherë çfarë të papriturash do iu ndodhin. Një anije mallrash e huaj, e cila u nis nga porti i Durrësit drejt SHBA, u ndodh në një situatë të vështirë, në mes të oqeanit Atlantik, ku ka filluar një stuhi e furishme dhe valët janë ngritur mbi 15 m.