Paguhet 10 dollarë në minutë për të ngrënë (Historia e 22 vjeçares-...

Paguhet 10 dollarë në minutë për të ngrënë (Historia e 22 vjeçares- FOTOT)

413
0

E çfarë nëse peshon 160 kile dhe është vetëm 22 vjeç? Keen Blake gjeti mënyrën për të fituar para dhe madje shumë. Ata i japin 10 dollarë në minutë për të ngrënë para kamerës vetem me të brendshme dhe më pas të hedhë videon në internet. Videot hidhen ne një platformë online në të cilen njerezit paguajnë që të shikojnë vajza duke ngrënë me të brendshmët. Ngajnë shumë me platformat “rozë” ku mund paguhet për të parë një grua të zhvishet, vetëm se në këtë platformë paguhet për të parë vajza si Blake të hajnë pizza, sanduice edhe patate të skuqura. “Jam e lumtur. Paguhem që të ha pizza. Nuk kam problem me peshën time” thotë vetë 22 vjeçarja Blake.