OSHEE: Këto zona të Tiranës sot pa energji elektrike

OSHEE: Këto zona të Tiranës sot pa energji elektrike

353
0

Operatori Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) bën me dije se gjatë ditës së sotme do të ketë kufizim të energjisë elektrike në disa zona të kryeqytetit. OSHEE ka njoftuar se pa energji elektrike do të mbeten sot zonat: Rruga “Muhamet Gjollesha” pjesërisht dhe Bulevardi “Gjergj Fishta” pjesërisht. Në njoftimin e OSHEE-së sqarohet se shkak për ndërprerjen e energjisë elektrike janë bërë punimet për rikonstruksionin e kabinave.