Objektet e “pazakonta” që u gjendën në organizmin e pacientëve gjatë këtij...

Objektet e “pazakonta” që u gjendën në organizmin e pacientëve gjatë këtij viti

392
0

Baza e të dhënave e Komisionit të Sigurisë së Produkteve të Konsumatorit të SHBA-së (CPSC), i sapo kompletuar i vizitave të dhomave të urgjencës për vitin 2018, zbulon shumë gjëra të pazakonta që njerëzit kanë futur në trupat e tyre. Si pjesë e një liste vjetore, Deadspin tregoi se objektet e këputjes së vetullave u gjetën në vesh, sytë, hundën, fyt dhe organe gjenitale. Disa nga artikujt e listuara përfshijnë sendet e zakonshme shtëpiake siç janë shishja e birrës, mbajtës i cigareve puro dhe shishe të plastikës. Një mi lodër në vesh, një radio tranzitor i vogël në fyt dhe lodër e një fëmije të vogël në vaginë, të gjitha këto të regjistruara në bazën e të dhënave të lëndimeve.