Nuk keni shijuar asgjë në qoftë se nuk keni provuar 4 përvojat...

Nuk keni shijuar asgjë në qoftë se nuk keni provuar 4 përvojat e mëposhtme sek*u*le

331
0

Seksi përflitet gjithandej, në media, art, politikë, marrëdhënie shoqërore. Megjithatë, ideja që njeriu është një krijesë jetike seksuale ende shihet me përçmim dhe turp prej opinionit të gjerë. Ai i i bën shumë mirë jetës dhe shëndetit fizik dhe psikologjik të njeriut, në përfitime që shpeshherë e tejkalojnë dhomën e gjumi,  por kurrë nuk mund të thoni që i keni provuar të gjitha! Këtu janë katër përvoja seksuale që duhet t’i provoni të paktën një herë në jetë.

  • Përdorni një lodër seksi. Më besoni, nëse nuk e keni provuar kurrë, atëherë ndoshta është koha ta bëni. Përdorimi i një shfaqje erotike do t’ju bëjë të provoni gjërat që nuk keni ndier kurrë më parë. Thjesht bëj pak praktikë dhe gjithçka bëhet më familjare.
  • Ji i/e nënshtruar. A keni provuar ndonjëherë praktika si skllavërimi, apo edhe thjesht për ta lënë veten të lidhur dhe të mbizotëruar nga partneri juaj. Eksitimi do të jetë shumë i madh, ne e garantojmë atë.
  • Të bësh seks në publik. Rreziku, frika nga zbulimi, kundërshtimi i rregullave është ajo që e bën atmosferën edhe më emocionuese. Kjo është arsyeja pse të paktën një herë, nëse jo dy, duhet të bëni seks në publik! Për shembull, do të duket se ishte perfekte në vendin e punës?
  • Masturbimi. Shumë gra refuzojnë ta bëjnë këtë, të tjerët thjesht ta pranojnë atë, por në realitet masturbimi është një përvojë e bukur, e cila i jep kënaqësi trupit dhe mendjes. Dhe mbani mend, askush nuk e njeh trupin tuaj më mirë se ju.