Noizy kërcënon Cozman, më pas pendohet…

Noizy kërcënon Cozman, më pas pendohet…

936
0

Konflikti mes dy reperëve Noizy dhe Cozman, që shkoi deri në përleshje me armë, bëri shumë bujë edhe në media.

Noizy më pas në Instagram publikoi një video kërcënuese në të cilën u shpreh se dikush do të mbante përgjegjësi për gjithë këtë që ndodhi: “Dikush do mbaj pergjegjsi. Shihemi”

Por duket që reperi shqiptar është penduar për këtë video dhe e ka fshirë nga Instagrami i tij dis orë më vonë. Çfarë ta ketë detyruar Noizyn të ‘pendohet’? kjo mbetet për t’u parë..