Noizy ka bërë gjënë më të veçantë në një koncert!

Noizy ka bërë gjënë më të veçantë në një koncert!

579
0

Noizy e ka nisur prej kohësh turneun me koncerte intensive dhe është duke dhënë më të mirën për fansat e tij. Ai ka postuar si gjithmonë foto gjatë performancave, por këtë herë ka bërë diçka të veçantë. Ka zbritur nga skena dhe është bashkuar me publikun, për të pasur një kujtim me të gjithë ata. Ndërkohë në foto të gjithë fansat kanë ngritur duart, e disa kanë demonstruar edhe simbolin e OTR- ve. Kur artisti bëhet një me publikun dhe mendon si t’i bëjë ata të lumtur, nuk ka kënaqësi më të madhe për fansat.

Kur Noizy bëhet një me publikun:

https://www.instagram.com/p/BJeAMgJjCyJ/