Njoftimi i rëndësisshëm i OSHEE-së: Këto zona të Tiranës nuk do kenë...

Njoftimi i rëndësisshëm i OSHEE-së: Këto zona të Tiranës nuk do kenë energji elektrike sot, ja oraret!

400
0

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike do të bëjë kufizime energjie në disa lagje të Tiranës sot.

OSHEE bën me dije se ndërprerejt do të bëhen për shkak të punimeve që do kryhen në Kabinën “2 R construksion” dhe kabinën ” Thanas Ziko”, në datën 25 mars, nga ora 9.00 deri në 14.00, do të mbeten pa energji:

rruga “Kel Kodheli”

rruga e Kavajës

afër urës së shkollës Teknologjike pjesërisht

rruga “Thanas Ziko”

rruga “Dervish Hekali”

rruga “4 Dëshmorët” pjesërisht.