Njihuni me urat më të larta dhe të frikshme në botë…

Njihuni me urat më të larta dhe të frikshme në botë…

523
0

Kina mund të thuhet me plot gojën që është vendi me më shumë ura që rënditen ndër më të lartat në botë. Lartësitë e tyre variojnë nga 220 metra deri në 300 metra. Nuk mbetet pas edhe një urë në Hong Kong 298 metra, ajo e Koresë së Jugut 270 metra apo edhe ura e ndërtuar në Danimarkë me lartësi 254 metra. Ura më e lartë në botë ndodhet ne Francë në lartësinë e 343 metrave.