Njihuni me shenjat më nevrike të horoskopit

Njihuni me shenjat më nevrike të horoskopit

606
0

Është mirë t’i dini disa karakteristika të përgjithshme të shenjave të horoskopit, jo se ato tregojnë 100% një person, por sepse përshkruajnë në mënyrë të përgjithshme disa elementë të karakterit.

 

Më poshtë po sjellim dy shenjat më nevrike dhe bëni mirë të ruheni prej tyre.

 

Dashi

 

Dashi është një nga shenjat më kokëforta, impulsive dhe agresive të Horoskopit. Nëse zemërohesh me Dashin, dije se do të humbasësh në një mosmarrëveshje me të. Ata e humbasin kollaj ekuilibrin, dhe ndonjë nga fjalët tuaja të pakujdesshme mund t’i bëjë të zemërohen. Kjo shenjë e horoskopit nuk është shumë e durueshme, kështu që në konflikt i përgjigjet gjithmonë agresionit.

 

Shigjetari

 

Kjo shenjë e horoskopit ndonjëherë tejkalon çdo kufi dhe në zemërim e sipër është në gjendje t’ju thotë absolutisht çdo gjë dhe në formën më të pamëshirshme. Edhe pse Shigjetarët nuk duan të lëndojnë ndjenjat e të tjerëve, vetëbesimi i tyre mund të çojë në fjalë të paarsyeshme, në një mënyrë apo në një tjetër, për të lënduar një person. Me Shigjetarin është e vështirë të diskutohet, sepse kërkojnë çdo lloj argumenti logjik për të fituar./