Njihuni me GRUAN që nuk ndjen dhimbje, çfarë zbuluan doktorët

Njihuni me GRUAN që nuk ndjen dhimbje, çfarë zbuluan doktorët

537
0

Jo Cameron, 65-vjeçe, jeton në Amerikë dhe ka një ndryshim të veçantë në gjininë e saj. Ajo është një nga 2 personat në botë që nuk ndjejnë dhimbje. Cameron nuk e kuptoi kurrë se ishte e veçantë vetëm kur doktorët zbuluan se asaj nuk i duheshin ilaçe anestezie për një operacion mjaft të dhimbshëm. Asokohe ajo ishte 60 vjeçe. Sic raporton BBC, 65-vjeçarja është djegur shumë herë në lëkurë duke mos e kuptuar dhe një herë theu një gisht por nuk ndjeu asgjë.

55620989_412465969321496_5128067037322543104_n.png

Dhimbja është një refleks i nevojshëm për njeriun pasi kështu reagon ndaj diçkaje të rrezikshme. 65-vjeçarja është mjaft e shëndetshme dhe për fat të mirë nuk ka pësuar kurrë ndonjë aksident.