Një tjetër modele shqiptare nxjerr gjoksin

Një tjetër modele shqiptare nxjerr gjoksin

681
0

Çdo ditë e më shumë po na zbulohet nga një modele kosovare.

Së fundmi, një që po merr vëmendje quhet Anesa Azemi dhe kjo për shkak të hirëve trupore, shkruan Syri Kosova.

Anesa ka qenë imazh i një fustani të kreatores Lia Stublla.

Duke qenë se ishe i hapur, asaj sa si doli gjoksi.