“Një femër inteligjente është pafundësisht tërheqëse”. Disa thënie për femrat inteligjente…

“Një femër inteligjente është pafundësisht tërheqëse”. Disa thënie për femrat inteligjente…

637
0

“Asgjë nuk krahasohet me një bisedë të bukur me mendjen e bukur të një femre”.

“Mos bëj sikur nuk është e vërtetë, edhe ti e pranon se inteligjenca është seksi dhe një femër inteligjente është pafundësisht tërheqëse”.

“Inteligjenca e një femre më duket tërheqëse. Sensi i saj i humorit më duket tërheqës. Ndjeshmëria e saj më duket tërheqëse”.

“Bukuria e një femre mund të jetë e rrezikshme, por inteligjenca e saj mund të jetë vdekjeprurëse”.

“Gjëja më e bukur në botë është të jesh e zgjuar, e matur dhe bujare. Çdo gjë tjetër është e kotë, më beso. Është e kotë që njerëzit të përpiqen të të bindin për gjëra pa vlerë. Mos i merr për bazë mendime të tilla. Ji e zgjuar, e matur dhe bujare”.

“Femra, asnjëherë mos e minimizoni inteligjencën tuaj. Budallallëku nuk është tërheqës. Integriteti, dinjiteti dhe urtësia janë treguesit e vërtetë të bukurisë”.

“Gjëja më tërheqëse tek çdo person është inteligjenca. Kjo vlen sidomos për femrat. Unë e respektoj këdo që ka tru dhe e di si ta përdorë atë, se sa dikë që ka një fytyrë apo një trup të bukur”.

“Koha zbeh çdo bukuri të fytyrës apo trupit, por ajo nuk e zbeh dot inteligjencën. Me kohën, një femër e bukur nuk mbetet më e bukur. Ndërsa një femër inteligjente, me kalimin e kohës bëhet edhe më inteligjente dhe tërheqëse”.

“Harroje bukurine. A mundet që një femër të të bëjë të lumtur me zgjuarsinë e saj? Nëse po, dije se ke gjetur femrën e duhur”.

“Unë e urrej kut femrat bëjnë si budallaqe, sepse mendojnë se ashtu duken mirë. Inteligjenca është tipari më tërheqës i çdo femre”.