Nis puna në autostradën Tiranë-Durrës, për 25 ditë do të punohet për...

Nis puna në autostradën Tiranë-Durrës, për 25 ditë do të punohet për rehabilitimin e rrugës në të dy drejtimet, si do bëhet qarkullimi

223
0

Nis puna në autostradën Tiranë-Durrës, për 25 ditë do të punohet për rehabilitimin e rrugës në të dy drejtimet, si do bëhet qarkullimi

Ditën e sotme ka nisur puna në autostradën Tiranë-Durrës për rehabilitimin e rrugës që lidh dy qytetet kryesore të vendit. Që prej orëve të para të mëngjesit, në të dy drejtimet kanë nisur punimet që pritet të zgjasin 25 ditë.

 

Njoftimi u dha ditën e djeshme nga ARRSH dhe bëhet me dije se do të punohet në njërën prej korsive.

 

NJOFTIM

 

⚠️Në kuadër të zbatimit të kontratës së mirëmbajtjes, nesër, më datë 19 tetor 2022 në orët e para të mëngjesit do të fillojë rehabilitimi i shtresave asfaltike të aksit rrugor Tiranë–Durrës, proces pune që sipas grafikut të hartuar do të zgjasë 25 ditë për të dyja senset e lëvizjes.

Procesi i punës do të fillojë nga Ura e Dajlanit në drejtim të Tiranës (deri në mbikalimin e Kasharit).

 

Do të punohet me njërën korsi, përkohësisht të bllokuar për një gjatësi prej 500m, sipas skemave të miratuara të menaxhimit të trafikut në bashkëpunim me Policinë Rrugore.

 

Njëra korsi lëvizjeje do të jetë e lirë për drejtuesit e mjeteve dhe tjetra do të jetë përkohësisht e bllokuar në një gjatësi prej 500m.

 

Me përfundimin e punës në këtë gjatësi, bllokimi do të spostohet në 500m të tjerë për vijimin e punës.

 

Me qëllim shmangien e aksidenteve, udhëzojmë drejtuesit e mjeteve, të zbatojnë sinjalistikën rrugore të vendosur në objekt.

 

🙏Kërkojmë mirëkuptimin e përdoruesve të rrugës dhe drejtuesve të mjeteve për këtë ndërhyrje që do të kryhet!