Nga striptizi në aktrim

Nga striptizi në aktrim [FOTO]

1260
0

 

“Ëndër kam pasur të luaj në fim, më duket se shkoj asaj rruge’’, ka thënë ajo…

U bë e njohur në mediat shqiptare pas intervistës për mediat shqiptare në lidhje me punën që bënte si menaxhere e disa lokaleve striptiz në të cilat klient të rregullt i kishin edhe njerëzit nga politika. Anna Getti duket se nuk kënaqet vetëm me punën si kërcimtare por po ecë edhe në një profesion tjetër, atë si aktore. E për këtë ndoshta i ndihmon shumë edhe guximi që ka pasur edhe pse në moshë është shumë e re. ‘’Ëndërr e kam pasur të luaj në një Film dhe me sa po e shoh po shkoj drejt asaj rruge. Xhirimet akoma janë duke vazhduar dhe nuk kanë mbaruar, filmi pritet të jetë një sukses i vërtetë jo vetëm për mua’’, thekson në bisedën e shkurtër Anna. Përndryshe ajo është një menaxhere e suksesshme e disa lokaleve striptiz të cilat gjenden në Tiranë, Durrës dhe Sarandë derisa ajo është edhe balerina kryesore e këtyre lokaleve. Në vazhdim ju sjellim dhe disa foto të nxehta të Annës.

Shperndaje