Nga këmbët te parfumi, tre gjëra që na japin vetëbesim

Nga këmbët te parfumi, tre gjëra që na japin vetëbesim

323
0

Të gjithë kanë sekretet e tyre, qofshin të vogla apo të mëdha. Me kalimin e viteve mënyra sesi i perceptoni gjërat ndryshon.

Nuk ka asgjë më çliruese sesa të përqafoni veten tuaj dhe të pranoni të metat tuaja. Ka disa gjëra që kuptoni se, ju bëjnë të ndiheni më me vetëbesim, si p.sh.:

 

1.

 

 

Të ecni vërdallë zbathur. Të jeni një, ju dhe mjedisi. Por duhet të dini se ku.

 

2.

 

 

Të ndiheni gjithmonë me vetëbesim në një fustan të bukur femëror, të rehatshëm dhe magjepsës.

 

3.

Të mbani një parfum që ju përfaqëson më mirë. Luani me aromat, por zgjidhni diçka që ju bën të ndiheni femërore dhe sensuale.

 

Burimi: The Chriselle Factor