Nëse shihni një monedhë të ngjeshur si kjo në derën e makinës...

Nëse shihni një monedhë të ngjeshur si kjo në derën e makinës suaj, urgjent …

775
0

 

Nëse shihni një monedhë të ngjeshur si kjo në derën e makinës suaj, veproni menjëherë! Besoni apo jo, kjo është një mënyre shumë e thjeshtë që i ndihmon vjedhësit të vjedhin makinën. Mund të duket e pabesueshme kur mendojmë për teknologjinë më të fundit; ne nuk mund të besojmë se një monedhë e thjeshtë mund ta bëjë një gjë të tillë. Monedha vendoset në bllokadën në derën e pasagjerëve, e cila në një farë mënyre e bën të pamundur bllokimin qendror (mekanizmin mbyllës) dhe makina juaj do të lihet e hapur dhe një pre i lehtë për hajdutët. Në të ardhmen, nëse shihni një monedhë të mbërthyer në derën e makinës suaj, mund të jeni i sigurt se disa vjedhës po përpiqen të vjedhin makinën tuaj ose diçka brenda saj.

 

Pra, kini kujdes!