Nëse keni këtë vijë në dorë, jeni shumë me fat

Nëse keni këtë vijë në dorë, jeni shumë me fat

464
0

Shumë njerëz besojnë se një vijë e pazakontë në dorën e një personi është simbol i një engjëlli kujdestar, që po mbikëqyr njerëzit që e posedojnë atë. Njerëzit të cilët e posedojnë këtë vi janë jashtëzakonisht me fat, ngase kanë një engjëll kujdestar që i mban ata të sigurt ndaj pengesave jetësore. Kjo vijë shpeshherë quhet vijë e engjëjve dhe i mundëson bartësve të saj të shmangin dëmin dhe vuajtjen, duke i mbushur ata me gëzim dhe faqe. Ka pasur më parë rrëfime të njerëzve që kanë parë engjëjt e tyre në imagjinatën e tyre, megjithatë kjo konsiderohet jashtëzakonisht e rrallë. Cilado qoftë arsyeja, shumë njerëz shpjegojnë se ata kanë arritur t’i kapërcejnë momentet e vështira të jetës vetëm me ndihmën e engjëjve të tyre mbrojtës.