Nëse do të studiosh në Francë, ja si mund të aplikosh për...

Nëse do të studiosh në Francë, ja si mund të aplikosh për të fituar një bursë

327
0

Nëse doni të studioni jashtë vendit, atëherë shihni Francën si opsion!

Përmes një njoftimi Universiteti i Tiranës bën me dije se Franca ka hapur aplikimet në programin e bursave shtetërore për Master dhe Doktoraturë, për vitin e ri akademik 2019-2020.

Në njoftim theksohet se prioritet do të kenë të rinjtë që kanë studiuar për klimën, biodiversitetin, mjekësinë, energjinë dhe migracionin.