Në këto rrugë vështirë se do të kalonit

Në këto rrugë vështirë se do të kalonit

526
0

Janë rrugët më të vështira në botë. Të shumta janë aksidentet që ndodhin nëpër këto rrugë, duke shkaktuar humbje jete. Më poshtë eshte lista me disa prej zonave më të vështira:

 

Zoji La, Indi

Transfagarasan, Rumani

Dalton Highway, Alaska

Khardung La, Indi

 

Në videon më poshtë do të njiheni detajisht me këto rrugë si dhe me të tjerat të cilat hynë në listën e zezë prej rrugëve më të rrezikshme në botë.