Në emër të një shoqërie më të mirë

Në emër të një shoqërie më të mirë

1340
0

Kauzat e një shoqërie janë dhe mbeten të shumta. Një prej tyre është dhe autizmi. Disa e kanë quajtur sëmundje të tjerë gjendje. Pavarësisht të gjithave duhet të sjellim shembuj pozitivë. Së shpejti në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar do të mbahet Koferenca e Parë për Spektrin Autik. Vendi ku do të mbahet ky aktivitet është  Salla UNESKO më datë 2 prill nga ora ora 9:30 deri 16:00. Datë e cila përkon me Autizmin. Një organizim i Klubit Kombëtar të Prindërve të Fëmijëve me ÇSA ( Çrregullim në Spektrin Autik) do të bëjë të mundur dhe dhënien e një mesazhi për të gjithë ne. Qëllimi është edukimi, ndërgjegjësimi dhe socializimi.

Të japim shembullin e një shoqërie të avancuar në çështje të ndjeshme. Të gjithë së bashku mundemi.