NË DITËN E LINDJES, NËNA ZBULON SI DUKEJ JONIDA VOKSHI KUR ISHTE...

NË DITËN E LINDJES, NËNA ZBULON SI DUKEJ JONIDA VOKSHI KUR ISHTE FËMIJË

596
0

Aktorja Jonida Vokshi, sot, feston 33 vjetorin e lindjes mes shumë urimesh nga miqtë dhe familjarë të saj. Një pjesë prej këtyre urimeve, aktorja i ka marrë edhe në rrjetet sociale, përkatësisht në llogarinë personale në “Instagram”.
Një urim special ka bërë edhe nëna e Jonidës, e cila ka publikuar një foto, kur ajo ishte ende fëmijë.
“Edhe 100 drita e syve të mi”- ka shkruar nëna e Jonidës bashkangjitur fotos nga fëmijëria e saj.

Nga këto pamje, shihet se Jonida vazhdon të ruaj të njëjtat tipare dhe buzëqeshje si atëherë.