Ndryshimi drastik i vajzës që e tallnin në shkollë, sot çmend djemtë

Ndryshimi drastik i vajzës që e tallnin në shkollë, sot çmend djemtë

1236
0

29-vjeçarja Raina Trindade është një nga femrat e cila i bën meshkujt lehtësisht për vete tani dhe fiton shumë kollaj vëmendjen e tyre falë formave të përsosura që ka. Mirëpo, jo çdo gjë ka qenë përherë kështu për këtë vajzë.

Ajo ka pranuar se fillimisht ka qenë tepër e shëndoshë. Raina peshonte plotë 130 kilogramë dhe ndërsa ishte në shkollë miqtë e shokët e klasës e tallnin dhe e bënin objekt ngacmimesh.

Vajza vendosi të ndryshojë gjithçka në jetën e saj dhe humbi gati gjysmën e peshës që kishte nëpërmjet dietave dhe ushtrimeve gjimnastikore. Sot ajo është një femër shumë e dëshiruar, e madje edhe ata që dikur e tallnin, sot i shkojnë nga pas.

Raina bëri edhe një ndërhyrje në stomak, për të arritur qëllimin e dëshiruar, por gjithmonë pa iu ndarë dietës së ekuilibruar ushqimore dhe ushtrimeve fizike.