Ndryshimi Drastik i Dhurata Dorës në kohë të shkurtër! (FOTO)

Ndryshimi Drastik i Dhurata Dorës në kohë të shkurtër! (FOTO)

1237
0

yyyyy

Dhurata Dora nuk është më e njejtë si në fillim të karrierës së saj.

Megjithëse ajo ende po sjellë hite të një pas njëshme, Dhurata Dora ka ndryshuar shumë për nga pamja.

Ndërhyrjet e dukeshme kirurgjike dhe grimi i tepërt bën që Dhurata të ketë fytyrën gjithmonë perfekte e pa asnjë të metë.

Madje, në disa raste Dhurata nuk njihet fare!