Ndeshjet e Kombëtares, De Biasi: Ja pse nuk e ftova Gashin

Ndeshjet e Kombëtares, De Biasi: Ja pse nuk e ftova Gashin

677
0
Football Soccer - Romania v Albania - EURO 2016 - Group A - Stade de Lyon - Lyon, France - 19/6/16 Albania's coach Gianni De Biasi before the match REUTERS/Robert Pratta - RTX2H1U1
Football Soccer – Romania v Albania – EURO 2016 – Group A – Stade de Lyon – Lyon, France – 19/6/16 Albania’s coach Gianni De Biasi before the match REUTERS/Robert Pratta – RTX2H1U1

Gianni de Biasi ka shpjeguar në konferencë për shtyp se pse ka lënë jashtë grumbullimit këtë radhë Shkëlzen Gashin. Trajneri i përfaqësueses shqiptare të futbollit, Gianni de Biasi ka shpjeguar në konferencë për shtyp se pse ka lënë jashtë grumbullimit këtë radhë Shkëlzen Gashin, duke afruar emra të rinj si Grezda e Latifi.

Ndeshjet e rëndësishme për ne janë ato me Lihtenshtejnin, Maqedoninë e Izraelin, si fillim të përqendrohemi te këto, pasi ndeshjet e tjera kanë histori në vetë,

Siç e kam thënë shpesh, udhëtimi drejt Rusi 2018 është shumë i vështirë për ne, duhet ta bëjmë sa më pak të komplikuar të mundshëm. Gjërat më të rëndësishme i bëjmë kur jemi të përqendruar, për mua e rëndësishme është të bëjmë sa më mirë ndaj Lihtenshtejnit, pasi ne duhet të bëjmë pikë. Kur duam të bëjmë pikë nuk është e thjeshtë për ne. Ne mbajmë nën kontroll të gjithë lojtarët që janë dhe mundohemi të zgjedhim kush është më mirë dhe kush nuk është

Kam folur këto ditë me Gashin , ishte i gatshëm të vinte për këto ndeshje, por bëra zgjedhje të tjera Kam afruar të rinj si Manaj, Grezda e Latfii, të rinj për të ardhmen. Unë zgjedh lojtarë të përshtatshëm për projektin.