Ndërtimi i shkollës te Bujqësori, Asambleja e Universitetit përshkallëzon protestën: Merret vendimi...

Ndërtimi i shkollës te Bujqësori, Asambleja e Universitetit përshkallëzon protestën: Merret vendimi drastik

288
0

Foto nga protesta

Asambleja e Universitetit të Bujqësorit ka vendosur të përshkallëzojë protestën e nisur prej ditësh.

Mësohet se Asambleja ka vendosur të bojkotojë mësimin. Para universitetit Bashkia e Tiranës do të ndërtojë një shkollë të re. Mirëpo kjo është kundërshtuar nga pedagogët dhe studentët pasi sipas tyre cënon territorin e universitetit.

Shkolla do të ndërtohet në fidanishten ku zhvillohen praktikat studentore, ndërkohë nga ana tjetër bashkia pretendon se shkolla është nevojë për komunitetin